Toerisme Temse organiseerde nieuwjaarsreceptie voor de leden

2024 staat in toeristisch Temse in het teken van Reynaert De Vos

TEMSE – Vrijdagavond 12 januari organiseerde Toerisme Temse een nieuwjaarsreceptie voor de leden. Een 50-tal genodigden genoten van een hapje en een drankje in Salons Den Oever. Voorzitter Rita Heerwegh werd er ook gehuldigd voor haar 10-jarig voorzitterschap.

“Op toeristisch gebied was 2023 een voltreffer”, aldus voorzitter Rita Heerwegh. “Zo was er ondermeer het boek 4×11 jaar carnaval van het carnavalscomité, dat op een mum van tijd was uitverkocht. Daarnaast was er de opening van het Boelwerfparcours van Op Stoapel, de wandeling ‘Sleutelplekjes tot Geluk’, de Paaszoektocht en de Streekproductenbeurs.”

“De beurs brak alle records met 723 bezoekers. De Confrérie Gouden Sleutel bracht weer heel wat Temsese producten en producenten samen.”

“Er waren nog heel wat andere events die heel wat volk trokken.

“Nog beter doen”

“Zoals de jaarlijkse Paardenprocessie – en zegening in Tielrode, de onthulling van het gedenkmonument van de neergestorte bommenwerper Lucky Lady, en de culinaire wandeling die jaar na jaar op heel wat belangstelling kan rekenen.”

“In 2024 willen we nog beter doen”, klinkt het. “Momenteel zijn we bezig met de opening van het Toeristisch Seizoen op 9 maart waarbij we een aantal nieuwigheden willen aanbieden.”

Rita Heerwegh werd in de bloemetjes gezet voor haar 10 jaar voorzitterschap

Dit jaar 2024 zal in Temse in het teken staan van het Middeleeuwse dierenepos Reynaert De Vos.
“Op 9 maart draagt Sint-Niklaas officieel het voorzitterschap over aan Temse”, vertelt de voorzitter.

Na haar speech werd Rita Heerwegh in de bloemetjes gezet door burgemeester Hugo Maes, schepen Debby Vermeiren en bestuurslid Soames Maes voor haar 10 jaar voorzitterschap van Toerisme Temse.

Meer foto’s, klik hier

Een deel van het bestuur van Toerisme Temse samen met burgemeester Hugo Maes, schepen Debby Vermeiren en bellenman Bart Heynderickx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *