Boek ‘Veerkracht’ bundelt getuigenissen van kankerpatiënten

TEMSE – In de bib in Temse werd donderdag het boek ‘Veerkracht’ voorgesteld. Gunther Groenwals uit Temse kreeg in maart 2023 de diagnose darmkanker en is één van de getuigen in het boek. Samen met auteur Pieter Detombe stelde hij het boek voor en deelde hij zijn ervaringen.

Het boek ‘Veerkracht’ bundelt 20 getuigenissen van bekende en onbekende Vlamingen die van dichtbij geconfronteerd werden met kanker. De drijvende kracht achter het project is psycholoog en coach Pieter Detombe. De verhalen focussen niet op het medisch traject, maar wel op de mens achter de ziekte. Alle opbrengsten van dit boek gaan naar Kom op tegen Kanker.

Het boek kost 20 euro en kan besteld worden via deze website: https://hoopbijkanker.be/

Gunther Groenwals en auteur Pieter Detombe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *