PUBLI-REDACTIONEEL – Komend weekend opendeur bij drankenhandel Schaliënhuys op Cauwerburg

Diverse proeverijen, tastings, degustaties en gratis tickets voor Graspop

UIT IN TEMSE: Komend weekend zijn er opendeurdagen in drankenhandel t Schaliënhuys aan Cauwerburg. Er zijn diverse degustaties en proeverijen.

Sinds augustus vorig jaar zijn Nicolas Bolsens en Romy Vercauteren de zaakvoerders van drankenhandel t Schaliënhuys aan Cauwerburg. Het was meteen het tweede filiaal want in 2021 nam het koppel ook al drankenhandel Hinderdael in de Akkerstraat over.

Fritz-Kola

“Met de oppervlakte die we hier in ’t Schaliënhuys hebben, kunnen we een veel uitgebreider gamma aanbieden aan onze klanten. We hebben hier een ruim aanbod aan bieren, whisky en rum. De winkel is gehuisvest in een prachtig pand en is ook veel ruimer dan onze zaak in de Akkerstraat.”

Komend weekend op zaterdag van 9 tot 17 uur en op zondag van 10 tot 17 uur zijn er opendeurdagen in ’t Schaliënhuys.

“Het is voor de eerste keer dat we hier in ’t Schaliënhuys opendeurdagen organiseren”, vertelt Nicolas. “Men zal coctails kunnen proeven waarbij alle producten die gebruikt worden voor de coctails uiteraard kan kopen. Zoals bijvoorbeeld Fritz-kola, dat nog niet zo bekend is bij het brede publiek, en Ritchie cola.”

“Daarnaast is er ook een whiskytasting en doen we zelf een wijndegustatie.

“We nodigen komend weekend dan ook iedereen uit op de opendeurdagen van ’t Schaliënhuys”, glundert Nicolas. “En er is meer, omdat we onze klanten graag in de watten leggen geven we 2 tickets weg voor Graspop Metal Meeting in Dessel.”

Wie zijn kans wil wagen kan terecht op de sociale mediakanalen van Hinderdael @Facebook en Instagram.

Info: https://www.drankenhinderdael.be/

Drankenhandel ’t Schaliënhuys Cauwerburg 212 9140 Tielrode

Romy Vercauteren en Nicolas Bolsens houden opendeurdagen in drankenhandel ’t Schaliënhuys
(foto (C) Pieter Van Hecke)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *