Lien De Rijbel uit Elversele in Melsele gekroond tot 62ste Aardbeiprinses

ELVERSELE – Vrijdagavond 10 mei werd in Melsele de verkiezing van de Aardbeiprinses 2024 georganiseerd. Dit jaar gaat het kroontje en de eer naar de 19-jarige Lien De Rijbel uit Elversele! Haar eredames zijn Liese Van Kerckhove uit Sint-Niklaas en Lina De Witte uit Sint-Gillis-Waas.

De finalisten werden tijdens de verkiezing op de rooster gelegd over hun kennis over de aardbei en moesten ook een persoonlijke act opvoeren. Volgens de jury scoorde Lien De Rijbel daarbij de beste punten

Lien studeert aan de Odisee hogeschool voor de bacheloropleiding lager onderwijs en is daarnaast ook leidster bij Chiro Pripo in Elversele.

Met de voorbereidingen voor de verkiezing van de Aardbeiprinses, mag het duidelijk zijn dat Lien een bezige bij is met zin voor engagement. Haar spontaniteit, stralende lach en vlotte babbel wisten de jury en het publiek te overtuigen. Ze kreeg bovendien ook 2 awards: ‘Queen of hearts’ die werd gekozen door het publiek en die voor Rising Star. Haar overwinning leverde haar enkele prachtige prijzen op én een auto waarmee ze een jaar mag rondrijden om naar de vele evenementen te gaan om daar met haar kroontje te pronken.

“Zo onwezenlijk, het lijkt wel een droom! We zijn zò apetrots op onze prinses.” aldus Lieve Verlee en Davy De Rijbel, de fiere ouders van de 62ste Aardbeiprinses.

Lien De Rijbel (midden) werd verkozen tot Aardbeiprinses 2024

2 gedachtes over “Lien De Rijbel uit Elversele in Melsele gekroond tot 62ste Aardbeiprinses”

  1. Ik ben zo fier op mijn kleindochter, ze heeft dat fantastisch gedaan!!!
    Proficiat Lien, een pracht van een prinses!!!

  2. Zo fier op mijn kleindochter, ze heeft dat super fantastisch gedaan. Dikke proficiat Lien vanwege Moeke.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *