Gezellige viering van de Vlaamse feestdag met optreden van de Fun Managers

TEMSE – Vrijdag 5 juli organiseerde OVV Temse Vlaanderen Feest, voor de feestdag van 11 juli. Dit met een academische zitting, beiaardmuziek door beiaardier Joannes Thuy en een optreden van de Fun Managers.

De gastspreker tijdens de academische zitting was Jürgen Constandt, hij is voorzitter van het Vlaams en Neutraal Ziekenfonds. De zitting werd muzikaal opgeluisterd door jonge talentvolle muzikanten: Adriaan Talpen, Lukas en Victor Werkers. Nele Van Miegem en Hilde Staut zorgden ervoor dat de avond in goede banen werd geleid.

Zingende bankier

Om 20.30 uur vierden de zowat 120 aanwezigen op de Markt feest met ‘The Fun Managers’. Zij brachten Nederlandstalige meezingers. The Fun Managers bestaat ondermeer uit Gert Horio, bestuurslid van Unizo Temse en zingende bankier uit Temse.

Drank en versnaperingen werden voorzien door Oxfam-wereldwinkel Temse.

Deze organisatie komt tot stand in nauwe samenwerking met het OVV Temse (Davidsfonds Temse, Vlaamse Oud-Strijders en vzw Vlaanderen – Europa i.s.m. Lokaal Bestuur Temse)

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *