POLITIE. 23-jarige legt positieve speekseltest af en blaast ‘alarm’ bij ademtest

Intrekking rijbewijzen

In de August De Batslaan in Temse werd het rijbewijs van een 23-jarige jongeman uit Temse onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De jongeman legde een positieve speekseltest af. Hij reed onder invloed van drugs. Tevens blies hij alarm bij een ademtest. Uit de ademanalyse bleek dat hij onder invloed van alcohol was. Eveneens werd er een kleine hoeveelheid drugs gevonden. Hiervoor werd een PV opgesteld.

In de Kasteelstraat in Temse legde een 33 jarige man uit Sint-Niklaas een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,54 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Graffiti

In de Veerstalstraat in Kruibeke werd het wachthuisje van de overzetboot beklad met graffiti.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *