POLITIE. Inbraak in garage en snelheidscontrole


Inbraak in garage

Afgelopen weekend werden vier katalysatoren vanonder voertuigen gehaald op een bedrijventerrein van een garage in de Hoogkamerstraat in Temse.

Snelheidscontrole
Maandagmorgen 9 juli werd er een snelheidscontrole gehouden in de Veldstraat in Temse. Er werden 33 voertuigen gecontroleerd, er werden 9 voertuigen geflitst.

POLITIE.Snelheidscontroles en intrekking rijbewijzen

Snelheidscontroles

Er werd een snelheidscontrole gehouden op de B.A. Heymanstraat (50km). Er werden 357 voertuigen gecontroleerd. Hiervan werden er 48 geflitst.

Intrekking rijbewijs

Op de parking aan de bibliotheek van Temse werd een 34-jarige vrouw uit Boeckhout aangetroffen in een voertuig met draaiende motor. De vrouw legde een positieve ademtest. Uit de ademanalyse bleek dat de vrouw 1,93 promille alcohol in haar bloed had. Haar rijbewijs werd ingetrokken voor 15 dagen.

Tijdens een controle op de Krijgsbaan, werd het rijbewijs van een 57-jarige man uit Temse eveneens onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De man had 1,56 promille alcohol in zijn bloed.

Verdachte van diefstal van lijnbus gehaald

TEMSE/SINT-NIKLAAS – Maandagvoormiddag 30 april kwam de politie massaal ter plaatse ter hoogte van supermarkt Colruyt in de Vrijheidstraat.
Ter plaatse werd de lijnbus 95 richting Antwerpen staande gehouden.

“Er werd een man van de bus gehaald die verdacht wordt van een diefstal in Sint-Niklaas”, aldus commissaris Katty De Bruyn van de politiezone Kruibeke/Temse.

(doorgestuurde foto)

POLITIE. Illegalen opgepakt en diefstal banden

Illegalen opgepakt

Donderdagmorgen 22 februari omstreeks 9.00 uur zag een getuige een tiental illegalen uit een vrachtwagen springen in de industriezone TTS.
De vrachtwagen kwam uit Polen en diende materiaal te leveren in een bedrijf in de Kapelanielaan te Temse.
De politiediensten Temse en Sint-Niklaas konden 9 illegalen vatten. In afwachting van een beslissing van Dienst Vreemdelingenzaken (DVZ) werden er vijf opgesloten in de cel in het commissariaat in Temse en vier in de cellen te Sint-Niklaas. De illegalen zijn afkomstig uit Eritrea.

Diefstal Banden

In een bedrijf in de Kapelanielaan in Temse werden 17 banden met velgen gestolen. Deze werden vanonder de vrachtwagens gestolen.

POLITIE. Inbraak in kantine en ongeval met intrekking rijbewijs

Inbraak in kantine

Er werd ingebroken in de voetbalkantine van VK Tielrode aan de Siegfried Buytaertdreef. De toegangsdeur werd geforceerd. Er werden geld, snoep en sportdranken gestolen.

Ongeval – intrekking rijbewijs

Een 20 jarige man uit Kruibeke belandde in de Geeraard de Cremerstraat tegen een geparkeerde auto. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,52 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

POLITIE. Alcoholcontroles, autodiefstal en diefstal uit woning

Alcoholcontroles

De voorbije dagen werden er zowel statische als mobiele alcoholcontroles gehouden op de volgende locaties:

Temse : Schoolstraat,Markt, Krijgsbaan, Scouselestraat, St- Amelbergalaan, Weelstraat
Kruibeke : Nieuwe Baan, OLV plein

In totaal werden er 55 ademtesten afgenomen. Hiervan legden 2 bestuurders een positieve ademtest af. Beiden dienden hun rijbewijs af te geven voor 6 uren. 3 bestuurders en 2 passagiers kregen een onmiddellijke inning voor het niet dragen van de veiligheidsgordel. Eén bestuurder kon zijn rijbewijs niet vertonen. Er werd ook 1 pv van waarschuwing uitgeschreven.

Auto diefstal

Er werd een auto gestolen die geparkeerd stond in de sint Amelbergalaan in Temse. De eigenaar had bezoek gekregen van een vriend tijdens kerstavond. Samen met diens vriend was hij blijven feesten. Omstreeks 10 uur merkte de bewoner op dat zowel zijn vriend als zijn auto verdwenen waren. Het onderzoek is lopende.

Diefstal uit woning

In de Dr. Dhoogelaan in Kruibeke werd ingebroken in een woning. Er werden 2 tv’s, playstation en een camera gestolen. Het onderzoek naar de verdachte is lopende.

POLITIE. Ongeval stoffelijke schade, diefstal bromfiets

Ongeval stoffelijke schade – intoxicatie
Op de Haasdonkse steenweg in Temse belandde een 20-jarige man uit Sint-Niklaas met zijn voertuig tegen een betonnen paal en tegen een omheining van een woning. Hij en zijn passagierster werden niet gewond.
De jongeman legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 1,25 promille alcohol in zijn bloed had.

Diefstal bromfiets
Er werd op de Ovenvijfweg in Tielrode een bromfiets gestolen. Deze stond aan een woning.

POLITIE. Snelheidsresultaten

Snelheidsresultaten

TEMSE

Hoogkamerstraat            343 gecontroleerde         23 geflitst
Hogenakkerstraat           150                                     14

KRUIBEKE

Hoogstraat                                    77 gecontroleerde         15 geflitst