Drie bestuurders onder invloed van drugs betrapt tijdens Verkeersveilige Dag

TEMSE / KRUIBEKE – De lokale politie van Kruibeke-Temse nam deel aan de Verkeersveilige Dag en hield dinsdag diverse acties op het grondgebied.

Er werden snelheidscontroles gehouden waarbij 2.062 voertuigen werden gecontroleerd. 162 bestuurders werden betrapt op overdreven snelheid.

Bij een controle in de Gebroeders Van Raemdonckstraat in Temse werd een bromfietser onderschept voor controle. Het rijbewijs van de 18-jarige bestuurder werd onmiddellijk ingetrokken nadat bleek dat de jongeman onder invloed van drugs reed.

Een 29-jarige man uit Kruibeke verloor zijn rijbewijs voor vijftien dagen nadat hij eveneens een positieve speekseltest heeft afgelegd. Een man (51) uit Antwerpen werd betrapt op het gebruik van zijn gsm achter het stuur van zijn lichte vrachtwagen. Ook hij mag voor vijftien dagen niet meer achter het stuur kruipen.

Bij diverse controles werden dertig ademtesten afgenomen. Alle bestuurders legden een negatieve ademtest af. Tot slot kregen nog twee bestuurders een boete voor het rijden zonder veiligheidsgordel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *