Leerlingen van het vierde leerjaar proefden enthousiast van sport – en ontspanningsaanbod in de gemeente

TEMSE – Onlangs besliste de Jeugddienst om de Buitenspeeldag wegens het voorspelde slechte weer te annuleren en te verplaatsen naar woensdagmiddag 15 mei. De Sportdienst en Sportraad Temse beslisten om de geplande ‘Buitensportdag 2024’ niet te annuleren maar om bij te sturen in het aanbod.

“Gezien de weersvoorspellingen ook voor woensdagvoormiddag 17 april niet zo denderend waren werd de optie annuleren niet overwogen maar wel bijsturen”, aldus de voorzitter van de Sportraad Bert Rooman “Enkele sporten verhuisden naar de sporthal en tafeltennis werd binnen toegevoegd aan aanbod in plaats van in het ondergelopen avonturenpark.”

Als voorzitter van de sportraad begeleide Bert Rooman de activiteit bij de krachtbalclub

“De leerlingen van het 4de leerjaar (alle scholen van Temse waren present) reageerden heel enthousiast om op deze dag te komen proeven en proberen van een deel van het sport – en ontspanningsaanbod dat onze gemeente rijk is, klinkt het. “Na een sportieve voormiddag zagen we 350 stralende gezichten, de onweerswolken werden hierdoor bestreden, weer richting hun school vertrekken.”

“Hopelijk keren ze terug om zich bij één van de deelnemende clubs aan te sluiten of om nog eens gebruik te maken van het openbaar aanbod op het sportcomplex Fernand Schuerman. Als voorzitter van de sportraad begeleide ik namens de krachtbalclub de activiteit en kan alleen maar beamen dat de passie van je sport delen zorgt voor een voldaan gevoel.”

Meer foto’s, klik hier

Het aanbod en/of/clubs die present tekenden om hun sport aan de leerlingen te laten proeven leest u door hieronder te klikken.

-Voetbalacademie Temse
-Petanqueclub Temse
-Skate-initiatie
-Black Panters Kickbox
-Tafeltennis ( begeleid door sportdienst/ sportraad Temse)
-Volleybal Temse
-Badmintonclub Temse
-Rapid Hockeyclub
-Korfbal Temse
-Krachtbalclub Temse
-Handbal ( begeleid door sportdienst/ sportraad Temse)
-Padel ( begeleid door sportdienst/ sportraad Temse)
-Basketbal ( begeleid door sportdienst/ sportraad Temse)
-Boxing Club Temse
-Turnkring Willen is Kunnen
-Jan Verthongen pleintjes ( begeleid door sportdienst/ sportraad Temse)

Een gedachte over “Leerlingen van het vierde leerjaar proefden enthousiast van sport – en ontspanningsaanbod in de gemeente”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *