Lopers trotseren warm lenteweer voor de Scheldejogging

TEMSE/STEENDORP – Zondag 4 juni organiseerde Toerisme Temse samen met het lokaal bestuur naar jaarlijkse gewoonte de recreatieve Scheldejogging. Jong en oud trotseerde het warme weer om de circa vijf kilometer, tussen de aanlegsteiger aan de Lepelstraat in Steendorp en het einde van het wandel – en fietspad aan de Wilfordkaai in Temse te overbruggen.

“54 moedige deelnemers, 40 mannen en 14 dames melden zich aan om de vijf kilometer af te haspelen”, vertelt Rita Heerwegh, voorzitter van Toerisme Temse.

De jongste mannelijke deelnemer was Girbem Heerwegh (9) Hij nam samen deel met zijn tweelingszus Yinthe (9), zij was meteen de jongste vrouwelijke deelnemer. De oudste man op het deelnemersblad was Frans De Ryck (78), de oudste vrouwlijke loper was Katty Wauters (57) Eerste dame werd Miena Chihuahua Lekhli. Ryan Roosenboom Ryan uit Zele kwam als eerste over de eindmeet. Tweede werd Kurt De Laet uit Temse gevolgd door Dirk Brynaert Dirk uit Temse. De verstkomende deelnemer was Lies Breynaert uit Eupen.

Na de jogging was er de prijsuitreiking in de feestzaal van het gemeentehuis op de Markt. Daar kregen alle deelnemers een mini-trofee en waren er tien speciale prijzen voor de winnaars in de verschillende categorieën.

Meer foto’s, klik hier

De start was aan de aanlegsteiger, ter hoogte van de Lepelstraat in Steendorp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *