Eregast Garry Hagger zet Tielroods dorpsplein in vuur en vlam met verjaardagsconcert.

Zondag zorgde ook Sergio voor amusement tijdens de Dorpsfeesten

TIELRODE – Onder een stralende zon vierde Tielrode zijn 33ste Dorpsfeesten. Eregast zaterdag was Garry Hagger (60) De uitgeweken Tielrodenaar bracht samen met zijn live band zijn verjaardagsconcert voor een vol dorpsplein. “Een speciaal gevoel om opnieuw in mijn geboortedorp op te treden. Hier is alles begonnen”, zegt hij.

Twee dagen lang vierde Tielrode feest. Wij gingen zaterdag en zondagavond de sfeer opsnuiven.

Zaterdag werd gestart met een rommelmarkt. Daarvoor waren er 120 inschrijvingen.

Voor de rommelmarkt waren er 120 inschrijvingen

Ook aan de kinderen werd gedacht. Voor hen stond onder meer kindergrimme en ballonplooien op de agenda. ’s Avonds was er een optreden van lokaal talent Djeego gevolgd door Garry Hagger (60).

“Ik ben in Tielrode geboren en ben er grotendeels opgegroeid. Voor mij voelt dat toch een beetje aan als thuiskomen”, vertelde Gert Vanderhaeghe, zoals de echte naam van de zanger klinkt. “Ik ben bijzonder vereerd dat ze mij uitgenodigd hebben, samen met mijn muzikanten”, vertelde hij voor het optreden. “Eigenlijk is alles hier gestart en ik ga hier vanavond veel mensen ontmoeten die ik al lang niet meer heb gezien. Ik ben zenuwachtiger dan anders”, lacht hij.

Voor het optreden werd de zanger gehuldigd door de organisatie en burgemeester Hugo Maes (CD&V) voor zijn zestigste verjaardag. Daarna zette Garry de feestlokatie een ganse avond in vuur en vlam.

Zondag was er een concert van de harmonie Sint-Cecilia Tielrode gevolgd door een aantal optredens. Om 19 uur was het dan de beurt aan het Beest van Lubbeek, zanger-presentator Sergio Quisquater. Hij zette het dorpsplein in een mum van tijd op stelten zoals enkel hij dat kan.

Meer foto’s zaterdag, klik hier
Meer foto’s zondag, klik hier

Garry Hagger zette het dorpsplein in vuur en vlam
Sergio zette het dorpsplein op stelten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *