Rony Rombaut voorgesteld als lijsttrekker voor Vlaams Belang Temse voor de gemeenteraadsverkiezingen

TEMSE – Zaterdag 20 januari organiseerde Vlaams Belang Temse zijn nieuwjaarsreceptie. Gastspreker was Ilse Malfroot, zij zetelt voor de partij in het Vlaams parlement. Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober werd in primeur huidig ondervoorzitter Rony Rombaut (71) voorgesteld als lijsttrekker.

“Ook bij onze lokale afdeling zal er werk aan de winkel zijn om een sterk team samen te stellen die de belangen en de lokale problemen het hoofd kunnen bieden”, aldus Annemie Muyshondt, penningmeester van de partij. “Daarvoor zoeken we geëngageerde mensen die van Temse weer een leefbare, veilige en warme gemeente willen maken. Onze lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen mogen we nu al onthullen. Dat wordt Rony Rombaut, momenteel fractieleider in de gemeenteraad en ondervoorzitter van onze partij.”

Rony Rombaut wordt lijstrekker voor Vlaams Belang Temse voor de lokale verkiezingen in oktober

Rony heeft twee dochters en vier kleinkinderen. Hij zetelde voor het eerst in de gemeenteraad in 2000. Enkele jaren geleden was hij lid van de OCMW-raad omdat zijn dochter voor de partij in de gemeenteraad zetelde. Momenteel is hij fractieleider in de gemeenteraad en ondervoorzitter.

“Op gemeentelijk vlak kijken we terug op zes jaar van mooie realisaties en tussenkomsten in dossiers die er zonder onze tussenkomsten anders hadden uitgezien”, klinkt het. “Met de partij hopen we op een sterke electorale groei die mee kan doorwegen bij het vormen van een aankomende lokale coalitie.”

Meer foto’s, klik hier

Vlaams parlementslid en gastspreker Ilse Malfroot geflankeerd door vlnr.: gemeenteraadsleden Paul Oste, Johan Waltens en lijsttrekker Rony Rombaut

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *