POLITIE. Intrekking rijbewijs en bromfietser komt ten val

Man met voorlopig rijbewijs onder invloed van drugs

Woensdagavond 21 november heeft de politie in de Temsestraat in Temse een 18-jarige bestuurder onder invloed van drugs betrapt. De man had enkel een voorlopig rijbewijs en diende vergezeld te zijn van zijn begeleider. Dit was niet het geval. De bestuurder had wel andere passagiers bij zich, wat niet toegestaan is. De parketmagistraat besliste het rijbewijs voor 15 dagen in te trekken en het voertuig in beslag te nemen.

Bromfietser komt ten val

In de Vrijheidsstraat in Temse is donderdagmiddag een 70-jarige bromfietser ten val gekomen toen een auto wou afslaan richting N16. De beide bestuurders konden maar net een aanrijding voorkomen. Door het remmanoeuvre kwam de bromfietser ten val. Hij werd voor lichte verwondingen ter plaatse verzorgd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *