Prins carnavalsverkiezing was groot feest

TEMSE – De Prins carnavalsverkiezing op zaterdag 18 november in JOC De Nartist was een groot feest. “Omdat er maar één kandidaat was, en er bijgevolg geen echte verkiezing was, hadden we niet zoveel volk verwacht”, aldus Dirk Mettepenningen, voorzitter van het Temsese carnavalscomité.

Koen Polfliet, alias Prins Polle I had, samen met zijn eredames en hofnar, wel een show voorzien. Hij bracht het zelfgeschreven lied, ‘Temse Carnaval !’, dat wel eens een grote hit zou kunnen worden tijdens de carnavalsfeesten.

Er waren delegaties uit gans Vlaanderen. Zo ondermeer uit de Vlaamse Ardennen en van tegen de taalgrens, uit Menen.

Meer foto’s, klik hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *