Tweede buurtbarbecue Doornwijk groot succes

TEMSE- Het Buurtcomité “Doornwijk” organiseerde op 4 augustus de tweede editie van hun BuurtBBQ. Bij de eerste editie vorig jaar waren er 80 aanwezigen. Ondertussen raakt de wijk goed gevuld, waardoor men dit jaar op meer dan 150 aanwezigen kon rekenen. De Doornwijk, langs de Doornstraat en de N16, is misschien beter bekend als de  Stripfigurenwijk,  omdat alle straten er de naam kregen van een stripfiguur.

Groot succes

“Het werd een huzarenstuk om alles tijdig klaar te krijgen voor onze BuurtBBQ”, vertelt Gert Poppe, ondervoorzitter van het Buurtcomité Doornwijk. “Gelukkig konden we rekenen op een 15-tal gemotiveerde vrijwilligers die hielpen bij de op- en afbouw en die ook tijdens de barbecue de handen uit de mouwen staken. Dit jaar hadden we ook een nieuwigheid, één van onze buren speelde met zijn coverband een meer dan geslaagd optreden”!

Buurtcomité bestaat 1 jaar

Het buurtcomité bestaat ondertussen 1 jaar. “We konden dankzij onze contacten met de gemeente Temse al heel wat realiseren” vertelt Gino Poeck, voorzitter van het Buurtcomité Doornwijk. “Er werden afvalbakken voor hondenpoep geplaatst en een digitaal snelheidsbord om de snelheid te remmen. Ook de afwatering van het speelplein aan de Fretaloplaan werd aangepast. Tot slot werd er een omheining geplaatst rond de vijver op het speelplein.”

“In het komende werkjaar willen we verder werk maken van de verkeersveiligheid in de wijk en we dringen er bij de verkavelaar op aan om de verschillende pleintjes snel af te werken en in te richten met speeltuigen”, vult Gert Poppe aan.

Meer foto’s, klik hier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *