Temsese Whiskyclub kreeg hoog bezoek voor derde verjaardag

Schotse Kleinzoon van distillersfamilie kwam exclusief langs bij Port Tèmst.

TEMSE – Whiskyclub Port Tèmst begint aan de derde jaargang. De club werd opgericht in 2022 door vier vrienden. En aangezien drie jaar worden in de whiskywereld cruciaal is, haalden ze alles uit de kan voor de leden. Ze kregen internationaal bezoek van een familielid van de Schotse Angus Dundee Distillers.

“Met Port Tèmst blijven we trouw aan onze visie om laagdrempelig whiskyliefhebbers samen te brengen op leuke locaties in Temse om samen hun whiskykennis te vergroten”, stelt bestuurslid Hans Cools. “De afgelopen jaren mochten ze al enkele gerenomeerde Belgische namen verwelkomen zoals Jurgen Vromans, Arranthony en vooral Fernand Dacquin. Verder dit jaar staat ook Bob Minnekeer op de planning.”

Maar voor de eerste tasting van het jaar kregen de whiskyliefhebbers internationaal bezoek.

“Het werd echt een unieke ervaring, exclusief voor Port Tèmst”, klinkt het. “Niet alleen mochten we weer samenkomen in de prachtige feestzaal van het oud gemeentehuis maar de tasting werd gegeven door niemand minder dan Jordan Hillman, erfgenaam van Angus Dundee Distillers.”

“Deze familie is eigenaar van het alombekende Tomintoul en prestigieuze Glencadam. We leerden Jordan kennen op verschillende whiskyfestivals die we ook als club bezoeken. Er ontstond al snel een klik tussen ons en Jordan en die klik wilden we dan ook graag met alle Port Tèmstenaren delen.”

Meer foto’s van de tasting, klik hier

Whiskyclub Port Témst kreeg internationaal bezoek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *