Shelsea Weyn wint sprinttriatlion in Jabbeke

TEMSE/JABBEKE – Zaterdag 4 augustus werd de Temsese Shelsea Weyn (24) winnares van de eerste sprinttriatlion in Jabbeke.
Shelseay Weyn (foto: Ann Denayer)

“Tijdens mijn jeugdjaren ben ik steeds actief geweest als een gedreven competitiezwemster binnen de zwemclub van Temse”, aldus Shelsea. “Op mijn 17e verjaardag besloot ik een punt te zetten achter mijn carriere als competitiezwemster. “Mijn eerste jaar triatlon in 2017 was een jaar vol ervaringen. Hierbij heb ik aan de start gestaan van verschillende wedstrijden (sprint en kwartafstand).

En zaterdag 4 augustus nam Shelsea dus deel aan de Sprinttriatlion in Jabbeke. Een wedstrijd die voor het eerst georganiseerd werd.

“Tijdens het zwemmen ging ik niet voluit maar volgde ik in het zog van de anderen”, vertelt Shelsea. “Tijdens het fietsen draaide we goed rond met drie dames. Tijdens het lopen wist ik dat ik kans had om te winnen.”

En ook de winnares van de sprinttriatlon in Jabbeke is bekend. We laten Shelsea Weyn aan het woord.

Slået op af 3athlon.be i Lørdag den 4. august 2018

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *