PUBLI-REDACTIONEEL: De Sampan beleefde grandioze heropening

TEMSE – Op woensdag 1 augustus heropende Oosters restaurant de Sampan op de Markt opnieuw de deuren. De vele aanwezigen konden genieten apero en Oosterse  hapjes. Coverband de Smarties zorgde voor heel wat ambiance in de (Sampan)-tent.

Zaakvoerder Tony Nai

“Momenteel realiseren we tien extra kamers voor ons hotel”, aldus zaakvoerder Tony Nai. “Daardoor was het restaurant enige tijd gesloten. Dit omdat we onze keuken en de toiletten moesten herlocaliseren. Met de heropening kan men in ons vernieuwde restaurant voortaan genieten en proeven van authentieke Chinese geuren en smaken.

Eén van de nieuwigheden is dat men voortaan ook online afhaalgerechten kan bestellen.

“Met onze nieuwe website is het inderdaad mogelijk online tijdens onze openingsuren bestellingen te plaatsen”, stelt de zaakvoerder. “Men krijgt een bevestiging van onze keuken met de tijdsduur van de bereiding van de gekozen gerechten zodat men gemakkelijk en snel de afhaling kan plannen. Betalen doet men nog steeds bij afhaling van de bestelling.”

Naar aanleiding van de heropening van het restaurant mocht de Temsese coverband de Smarties zorgen voor de muzikale ambiance. Bij heel wat aanwezigen ging het dak er af en groeide het event dan ook uit tot een grandioze avond vol leute en plezier.

info: www.desampan.be

Meer foto’s: klik hier

Ambiance a voloné , en ook de ‘kuskesdans’ ontbrak niet !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *