POLITIE. Gecoördineerde actie op feestboot

TEMSE/RUPELMONDE Zaterdagnacht 20 november rond 1.00 uur werd een controle inzake drugs en exploitatievergunning uitgevoerd op een feestboot, langs de kade in Rupelmonde.

logo Politie Kruibeke-TemseNaast de politiezone Kruibeke-Temse werkten tal van diensten mee aan de gecoördineerde actie : het parket Oost-Vlaanderen, Politiezone Hamme-Waasmunster, Scheepvaartpolitie, Federale politie en de sociale inspectie.

Er werd een grote hoeveelheid drugs, cannabis, hasj, cocaïne, XTC, MDMA, ketamine en speed aangetroffen op de vloer van de boot.

Zestien personen werden door de drugshond aangeduid op bezit van drugs. Op zes van deze personen werden nog drugs aangetroffen in hun zakken. Deze personen kregen allen een onmiddellijke minnelijke schikking.

Eén persoon werd gearresteerd; in de zakken van deze man en in zijn voertuig werden een hoeveelheid drugs aangetroffen. De man werd na verhoor voorlopig vrijgelaten. Het onderzoek loopt nog. De sociale inspectie heeft drie personen betrapt op zwartwerk. De feestboot werd gesloten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *