Stormweer houdt Sint-boot aan de kant

TEMSE – Door het stormweer en de te grote veiligheidsrisico’s kon de Sint niet met de boot via de Schelde tot in Temse geraken. Unizo Temse, die jaarlijks de intocht in goede banen leiden, zorgde daarom voor een noodoplossing.

De Goedheilig man, die, naar eigen zeggen, per limousine naar de Scheldegemeente kwam, ging rechtstreeks naar het oud-gemeentehuis op de Markt. Daar werd hij in de feestzaal verwelkomd door honderden kinderen, ouders en grootouders. Alle kinderen mochten op de foto met de kindervriend en zijn Zangpiet en kregen een voetbal en lekkers.

Meer foto’s, klik hier
F
oto’s kindjes met de Sint, klik hier

aankomst-sinterklaas-temse-2016
Het was een drukte van jewelste, in de feestzaal van het gemeentehuis, voor de aankomst van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *