Marc Herssens en Michèle Grangé, 50 jaar getrouwd

TIELRODE- Op zondag 4 september vierden Marc Herssens en Michèle Grangé hun gouden huwelijksjubileum.

Marc (°Antwerpen, 7/11/1946) was burgerlijk ingenieur en oefende salesfuncties uit in de computer- en telecomwereld, Michèle (°Antwerpen, 8/10/1949) was gedurende haar loopbaan eveneens in salesfuncties actief en voerde talrijke administratieve taken uit.

Op 29 januari 1972 werden zij in Antwerpen in de echt verbonden.

Zij hebben 1 zoon (Yves), 2 dochters (Karin en Sylvie†), 1 kleinzoon en 2 kleindochters. De jubilarissen wonen in de Kerkstraat in Tielrode. Schepen Debby Vermeiren (CD&V) ging langs om het echtpaar namens het gemeentebestuur te feliciteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *