Tesamen organiseert dit jaar weer een grote Sinterklaasactie

TEMSE – Voor het vierde jaar op rij organiseert Tesamen voor Temse een Sinterklaasactie. Zo willen ze gezinnen die het financieel moeilijk hebben, helpen om de kinderen een prettig Sinterklaasfeest te laten beleven.

“We stellen vast dat er in sommige gezinnen geen speelgoed voorhanden is terwijl spelen toch zo belangrijk is voor de goede ontwikkeling van kinderen”, stelt Brigitte Caura. “Kinderen mogen niet de dupe worden van de problemen van hun ouders. Elk kind heeft recht op een prettig Sinterklaasfeest. Daarom organiseert Tesamen haar vierde grote Sinterklaasactie.”

“Na de zeer succesvolle corona-editie van vorig jaar waarbij we 155 kinderen verblijdden met een pakket speelgoed gaan we dit jaar opnieuw voor de klassieke uitvoering”, klinkt het bij Tesamen. “Mama’s of papa’s in een moeilijke situatie mogen komen kiezen uit het uitgestalde speelgoed zodat ze hun kroost een mooi geschenk kunnen geven. Deze worden uitgenodigd via de lokale armoedevereniging en huisartsen.”

Maar daarvoor heeft Tesamen hulp nodig van iedereen .

Is uw kindje of kleinkindje zijn speelgoed ontgroeid en is dit nog in zeer goede staat, geef het dan af in de Kasteelstraat 24 Temse vóór 12 november.

“Het speelgoed krijgt een nieuw leven en maakt opnieuw een kindje gelukkig. Een ecologische en hartverwarmende oplossing voor de overvloed waar vele kindjes mogen van genieten”, besluit Brigitte Caura.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *