Kleuterafdeling Hollebeekschool sluit de deuren wegens covid besmetting

TEMSE – De Vrije Kleuterschool Hollebeek in Temse houdt vanaf donderdag 28 oktober de deuren gesloten. “Een van de leerkrachten heeft immers positief getest op corona, zegt Ann De Cock van de directie.

“De leerkracht is in contact geweest met een drietal andere klassen, waarvan de kleuters in quarantaine moeten. Maar er was ook contact met het hele leerkrachtenteam, dat nu getest moet worden. En zonder leerkrachten kan je natuurlijk geen les geven.”

De beslissing om te sluiten nam de directie in overleg met CLB, Mediwet en de gemeente. Voor de 208 leerlingen verspreid over tien klassen begint de herfstvakantie dus twee dagen vroeger. De directie hoopt na de vakantie opnieuw te openen. Ook de Halloween-soepverkoop in de kleuterafdeling gaat niet door.

Voor de soepverkoop in de lagere school gelden nieuwe maatregelen.

Meer info: http://www.hollebeekscholen.be/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *