Buurtcomité Stripfigurenwijk organiseert eerste garageverkoop.

TEMSE – De zomerbarbeque voor de inwoners van de ‘Stripfigurenwijk’, op de hoek van de Doornstraat en de gewestweg N16, is ondertussen een jaarlijks begrip. Dit jaar wordt het evenement uitgebreid met een garageverkoop.

“Dit jaar zetten we een stapje voorwaarts en organiseren we, wegens grote vraag van de bewoners, onze allereerste garageverkoop”, aldus mede-organisator Gert Poppe. “Gezellig rondwandelen in de Stripfigurenwijk en wie weet de zaak van je leven doen. Het kan op zaterdag 10 augustus in de Stripfigurenwijk in Temse. Het buurtcomité organiseert voor de eerste maal een grote garageverkoop.”

Iedereen is welkom van 10.00 u. tot 18.00 u. in de Stripfigurenlaan en omliggende straten.

“Wie tussen het snuisteren door zin heeft in een fris tussendoortje kan terecht in de centrale feesttent, ter hoogte van het speelplein aan de Kiekeboelaan”, klinkt het. “Ook aan de kleintjes hebben we gedacht. We voorzien een springkasteel en ze kunnen zich laten schminken op onze grime-stand.” (vanaf 14u).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *