Superfeestje tijdens dancefestival Tichelland

Organisatie teleurgesteld over verslag van TV Oost over klein opstootje. 

TIELRODE – De derde editie van het dancefestival Tichelland was een succes. Vrijdag was er een fuif voor ondermeer de buurtbewoners. Zaterdag waren heel wat bekende deejays op de afspraak.

Vrijdag was er een fuif voor de buurtbewoners met zowat 250 aanwezigen en deejay Tomas De Soete.

Zaterdag kwamen heel wat bekende deejays, waaronder dj Ghost, Wout en Maarten Vancoillie van radiozender Q-Music hun ding doen op het feestterrein aan de Kerkstraat. De organisatie had gezorgd voor een podium van maar liefst 26 meter lang, met diverse lichteffecten. Heel wat bezoekers bouwden er dan ook een superfeestje.
“Met de uitbouw van het gemeentepodium naar de VIP en het fonkelnieuwe artiestenpodium van 26 meter lang kwamen zaterdag zowat 1500 fuifnummers feesten”, aldus mede-organisator Filip Poschet.

In de marge was er zaterdagavond rond 22.30u. wel een klein opstootje op de parking van het festivalterrein.

Daarbij is de organisatie erg teleurgesteld in het verslag van TV Oost over deze feiten.

“Wij niet echt zijn gediend met de aanpak van TV Oost”, klinkt het. “In principe is er inderdaad iets misgegaan en met behoorlijk wat politie-aanwezigheid, al dan niet nodig in dat aantal, ( Er kwamen ruim 7 combi’s ter plaatse van de politiezones Kruibeke-Temse, Hamme-Waasmunster en Beveren red.), Maar ons feest is met de hulp die er was mooi beëindigd op het afgesproken uur. Het verslag op TV Oost is een beetje een jammerlijke verwoording van de feiten. Alles is heel correct opgelost mits de nodige tijd.”

Meer foto’s, klik hier


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *