POLITIE. Intrekking rijbewijs, positieve speekseltest en drugs in wagen

Intrekking rijbewijs

Maandagnacht 30 juli werd in de Schoolstraat in Temse een voertuig onderschept. De bestuurder, een 49-jarige man uit Temse, legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,41 promille alcohol in zijn bloed had. De man zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 14 dagen.

Positieve speekseltest

In de Gentstraat in Tielrode werd een 23-jarige man uit Beveren betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De jongeman legde een positieve speekseltest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.
Drugs – OMS

Op de Krijgsbaan werd bij een 29-jarige man uit Temse, tijdens een verkeerscontrole, een kleine hoeveelheid drugs aangetroffen. De man diende onmiddellijk 100 euro boete te betalen. De drugs werd in beslag genomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *