Zomerbar ‘Kour Bonjour’ is er weer klaar voor

TEMSE – Zomerbar Koer Bonjour palmt vanaf vandaag vier weken lang de speelplaats van basisschool De Klimroos in. Het is al het derde jaar op rij dat de zomerbar plaatsvindt, met steeds heel wat opkomst.

“De samenwerking met de school is uitstekend”, vertelt medeorganisator Hans Verbeke. “Ook de middelbare school stelt lokalen beschikbaar als opslagruimte.” Dankzij het succes van de vorige editie konden nu enkele investeringen gedaan worden. “We hebben een nieuwe tent aangekocht waardoor de hoofdbar en de keuken gescheiden zijn. Dat moet de bediening vlotter maken. Vlakbij de dj-booth hebben we een extra bar ingericht. Die dj-booth zat vroeger in een caravan, maar dit jaar hebben we een sloep van de zeescouts omgetoverd tot dj-podium. Voor wie niet wil dansen, zijn er ongeveer driehonderd zitplaatsen.”

Koer Bonjour is telkens geopend van donderdag tot zondag, tot en met 11 augustus, op weekdagen van 16 uur tot middernacht en in het weekend van 12 uur ’s middags tot middernacht.

Op vrijdag vindt er telkens een afterwork plaats, zaterdag zijn er optredens en zondag is er een wisselend programma met onder meer een kubb-toernooi, virtual reality spelletjes, een optreden en een barbecue. Nu vrijdag 19 juli is de zomerbar uitzonderlijk tot 1 uur geopend voor een silent disco, waarbij drie dj’s te beluisteren zijn via een hoofdtelefoon.

Meer info via de Facebookpagina van Koer Bonjour. (Bron: HN/GVA – Mattias Goossens)

De organisatie is er weer klaar voor – (C) Kour Bonjour

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *