POLITIE. Aanrijding met fietser op N16

Aanrijding met fietser op N16

Op het kruispunt van de N16 met de Doornstraat kwam het dinsdagnamiddag tot een aanrijding. Toen een fietser met zijn speed pedelec de N16 kruiste werd hij op het fietspad aangereden door een voertuig dat de N16 wilde oprijden. De 51-jarige fietser uit Dendermonde raakte lichtgewond.

Een gedachte over “POLITIE. Aanrijding met fietser op N16”

  1. Hoeveel ongevallen moeten er hier nog gebeuren, vooraleer men iets doet aan dit kruispunt? Het licht voor de fietsers komt nooit op groen te staan, tenzij je op de knop van de voetgangers drukt. Meermaals doorgegeven, men wil er niks aan doen, het verkeersbord van de middenberm belemmert ook het zicht van de automobilist op de fietsers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *