Oost-Vlaamse heemkringen vergaderden in Elversele

TEMSE/ELVERSELE – De 50ste verjaardag van de heemkundige kring Braem vormde een dankbare aanleiding om de halfjaarlijkse algemene vergadering van de Oost-Vlaamse heemkringen in Elversele te laten plaatsvinden.

Op zaterdag 20 oktober vulden een 60-tal vertegenwoordigers de Emiel Naudtszaal voor een rijk gevuld programma.

Na een welkomstwoord door Braem-secretaris Luc Peleman, die de plaats innam van de zieke voorzitter Martin Braem, stelde burgemeester Luc De Ryck, zoals de traditie van de algemene vergadering het wil, de gemeente van de plaats van het gebeuren voor. Daarna kwamen 10 agendapunten aan bod.

V.l.n.r. Cyriel De Bruyne (bestuurslid Heemkunde Oost-Vlaanderen), Annie De Paepe (bestuurslid Braem), Hendrik Vandeginste (consulent Heemkunde Vlaanderen), Arlette Janssens (secretaris Heemkunde Oost-Vlaanderen), Luc Van Driessche (voorzitter Heemkunde Oost-Vlaanderen), Lut Bavay (bestuurslid Heemkunde Oost-Vlaanderen), Olivier Van de Voorde (bestuurslid Heemkunde Oost-Vlaanderen), Françoise Verhoosele (bestuurslid Heemkunde Oost-Vlaanderen), Fons Dierickx (voorzitter Heemkunde Vlaanderen), burgemeester Luc De Ryck en Luc Peleman (secretaris Braem).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *