Antoine Robberecht en Frieda De Winter, 65 jaar getrouwd

TEMSE – Op dinsdag 23 oktober vierden Antoine Robberecht en Frieda De Winter hun briljanten huwelijksjubileum. Beiden werden geboren in Temse: Antoine op 25 december 1935, Frieda op 10 maart 1935. Op 23 oktober 1953 werden zij in de echt verbonden door schepen August Maes.

Antoine was vrachtwagenbestuurder, Frieda werkte voor Familiehulp. Zij hebben een zoon, een dochter, 3 kleinzonen, een achterkleinzoon en een achterkleindochter. Zij vestigden zich in 1971 in de Vroonhoflaan.

De jubilarissen met dochter Sonja en echtgenoot Paul Van Mele, burgemeester Luc De Ryck, OCMW-voorzitter Werner Maerevoet, hoofd Bewonerszorg Jean-Paul Elegeert en animator Linda Thierens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *