Alweer meer dan 1500 lopertjes voor schoolveldloop in sportcentrum

TEMSE – Elk jaar bij de start van het schooljaar krijgt de atletieksport extra aandacht tijdens de Vlaamse Veldloopweek. Op de sportvelden van het sportcentrum Fernand Schuerman kwamen ook dit jaar meer dan 1 500 lopers samen.

Dat alle scholen van Groot-Temse deelnemen aan deze veldloopwedstrijden, maakt van het evenement een heus spektakel. Door de werken aan twee kunstgrasvelden vonden de wedsrijden plaats op een andere locatie in het sportcentrum. Voor elke leeftijd was een specifiek parcours, van 700 of 1000 meter. De lopers konden ook nu weer rekenen op héél veel supporters, ouders, grootouders, familie en sympathisanten.

Meer foto’s, klik hier

De winnaars van de wedstrijden voor het 4de tot en met 6de leerjaar samen met organisatie en schepenen

 

De winnaars van de reeksen van het 2de en 3de leerjaar met organisatie en schepenen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *