Nieuwe machine voor onderhoud gemeentelijke grasvelden

TEMSE – Voor het perfecte onderhoud van de grasvelden op het sportcomplex van Openluchtcentrum Ferdinand Schuerman en de andere sportvelden op Velle, Steendorp, Tielrode en Elversele kocht de gemeentelijke groendienst een nieuwe grillo aan.

“Deze machine is heeft veel meer mogelijkheden ten opzichte van het oude toestel, eveneens een grillo”, aldus schepen van Natuur en Groen Hugo Maes Dit nieuwe toestel zal ook efficiënter en tijdbesparend kunnen ingezet worden.
Het vorige toestel uit 2011 was tot op de draad versleten en werd in het aankoopcontract overgenomen door de firma Van Haute. Deze investering van dit nieuw toestel bedraagt 40 000 €.

Na de drainage van vorig jaar op het A-plein en de aanleg van kunstgrasvelden is vanuit het gemeentebestuur dit een nieuwe investering die ten goede komt van de sportclubs.

De techniekers van de firma Van Haute die opleiding die opleiding kwamen geven aan het personeel van de Groendienst voor het efficiënt gebruikt van de grillo. Achter het stuur schepen Hugo Maes.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *