Partyband Radio Guga met stemmen-imitator Guga Baul één van de hoogtepunten van Temse in de Wolken

TEMSE – Komend weekend vindt op de Wilfordkaai weer Temse in de Wolken plaats. Zowel zaterdag als zondag met voor elk wat wils. Zoals steeds ligt de nadruk ook dit jaar weer op de optredens op het hoofdpodium.  Maar ook op de Kleine Kaai is er weer veel muzikaal lekkers op het DJ-Eiland.

Zaterdag begint het muzikaal op het hoofdpodium met Barley Mob & The Sailers met Temsenaar Samuel Goossens, daarna de ’90-ies partyband Hammertime en de Nederlandstalige coverband VC De Gies die in juni nog De Dorpsfeesten in Tielrode lieten ontploffen.

Prozak

Zondag mag Prozak het muzikale programma openen, zij zijn een Kreuners Tribute Band.
“De groep lag al vast nog voor er sprake was dat de Kreuners opnieuw op tournee zouden gaan”, vertelt Carine Smet. “Maar wees er maar zeker van dat zij evenveel ambiance brengen als de echte Kreuners.”

Daarna volgt een geweldige show van Dean VR, een Michael Jackson Imitator uit Tielrode die in 2016 een eigen theatershow had in het Nederlandse Terneuzen. Hij kreeg enkele jaren geleden het fiat van de choreograaf van Michael Jackson als officiële imitator.

Later brengt comedian-mentalist Gili een theatershow zoals enkel hij dat kan. Hij stond ermee al regelmatig op Pukkelpop.

Clan Hunaerts

Om 19 uur is er dan Clan Hunaerts een zeskoppige partymachine die eind 2016 opgericht werd. De band met Thuis acteur Geert Hunaerts. Fans van Geert Hunaerts weten ongetwijfeld dat de Thuis-acteur ook een begenadigd zanger is. Hij schitterde in het tweede seizoen van Steracteur Sterartiest.

Clan Hunaerts is een coverband met een aanstekelijke playlist, gebracht door muzikanten van de bovenste plank. Ze hebben dan ook bewust gekozen voor een minder voor de hand liggende playlist, met minder klassieke nummers die toch nog steeds zeer bekend in de oren klinken. Nummers van The Police, Robbie Williams, George Michael, Jason Mraz, Daft Punk, Arsenal, enz … passeren allen de revue. Ambiance en plezier, zowel op als voor het podium zijn hiermee dan ook verzekerd.

Zondag om 21 uur is het tijd voor Radio Guga, de festivalband rond maestroloog Guga Baul.

Guga is een begenadigd stemmen-imitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische liveband trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.

Je hebt geen budget, tijd en/of teletijdmachine nodig om concerten mee te maken van bijvoorbeeld Ozark Henry, Gorki, Mumford & Sons, Novastar, Bart Peeters, Das Pop, Clouseau, Adamo, Bob Marley, The Beatles, Elvis Presley, Gerard Lenorman, Stromae, Editors, Herman Van Veen of Arno. Radio Guga tovert ze allemaal schijnbaar moeiteloos op het podium.

“We hebben misschien niet de grootste namen maar de toegang is volledig gratis en de geprogrammeerde groepen hebben een drukke agenda en worden heel veel gevraagd”, aldus Carine Smet.

Naast het hoofdpodium is er dit jaar ook weet het DJ-Eiland op de Kleine Kaai met als hoofdact zondagavond Disco Dasco met Temsenaar El Habchi Mousa.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *