Zaterdag 9 september: 38ste Sleutelbraderij met Lien Degol als ambassadrice van de mode

TEMSE – Komende zaterdag 9 september organiseert de Sleutelkern in samenwerking met Unizo Temse de 38ste editie van de Sleutelbraderij. Net zoals de voorbije jaren zal er ook nu weer een ‘BV’ aanwezig zijn.
De Sleutelbraderij met voor elk wat wils

In een tijd waar winkelbeleving alle focus geniet is de Sleutelbraderij te Temse een jaarlijks hoogtepunt voor alle verbruikers in onze regio. De braderij vindt zichzelf elk jaar opnieuw uit met een verbazingwekkend aanbod en een leuke omkadering.

Lien Degol in Temse !

‘Top of the bill’ wordt dit jaar alleszins de samenwerking met Lien Degol als gerenommeerde styliste en modecoach. Stel je dat maar eens voor: stap tijdens de braderij je favoriete kledingzaak binnen en ja hoor… Lien zal je perfect stylen. Modieus en trendy om helemaal ‘in’ te zijn voor het nieuwe modeseizoen.

Mini-Landbouwmarkt
De braderij opent al om 10 uur om non-stop plaats te vinden tot 20 uur. Uiteraard zal ook het ‘natje’ en het ‘droogje’ niet ontbreken… streekbieren maken een echte revival mee en verse streekproducten worden aangeboden via deelnemers aan de mini-landbouwmarkt.

Autoshow
Eén van de nieuwigheden dit jaar is de Autoshow, de August Wautersstraat wordt voor deze editie omgetoverd tot een originele Auto-Expo. Verschillende autobedrijven tonen hun nieuwste modellen en technologieën. Terwijl ‘zij’ kiest voor een nieuwe outfit kan ‘hij’ het water in de mond krijgen bij het glimmend aanbod in de fascinerende wereld van de automobiel.

Styliste Lien Degol is te gast op de braderij (C) An De Smedt

Aansluitend zorgt de lokale politie voor informatie over veiligheid en mobiliteit op hun infostand. Adviezen en brochures wachten op alle geïnteresseerden. Overigens vindt 1 dag later (op zondag 10 september) In Temse dé Duurzame mobilitietsdag plaats op de Markt en bij de politie aan de Nagelheetmakerslaan.

Steltenlopers
Op de Sleutelbraderij mag het zeker niet aan gezelligheid ontbreken. Terwijl ‘Den Belleman’ als een verbale attractie zich een weg baant tussen de talrijke bezoekers, kunnen de kids onbeperkt hun jeugdig enthousiasme en energie kwijt op de springkastelen of kermisattractie. Helemaal in de sfeer kom je met de virtuozen van ‘De Strooien Hoedjes’ waarbij leuke deuntjes voor de vrolijke en muzikale noot zullen zorgen.

Kijk Omhoog wordt het motto voor de editie 2017 dankzij de attractieve acrobatieën van de Koninklijke Steltenlopers uit Merchtem = folklore van de bovenste (letterlijk!) animatieplank.

De SLEUTELBRADERIJ is een organisatie van ‘De Sleutelkern’ onder de vleugels van UNIZO, m.m.v. het gemeentebestuur van Temse en tal van deelnemers en sponsors.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *