BC Sportvrienden, Chris De Meyer, Kamal Vercauteren en Frank Verdonck, biljartkampioenen van Temse 2024

TEMSE – Op de finaledag van het seizoen, zaterdag 25 mei in biljartcafé Sportvrienden, prezen Burgemeester Hugo Maes en Schepen van Sport Wim Van Rossen de werking van het Biljartverbond van Temse, en reikten ze de prijzen uit. Voorzitter Luc Verhulst proclameerde de kampioenen.

De 60ste editie van de Interclubcompetitie verliep ongemeen spannend. Veel bijval voor BC Sportvrienden dat voor het 3de opeenvolgende jaar de Interclubcompetitie won en zich daardoor definitief de wisselbeker toeëigende. KBC Onder Ons eindigde 2de, BC The Pocket B vervolledigde het podium.

Champagne

In de ereklasse van het driebanden domineerde Chris De Meyer, de onverslijtbare Willy Viaene eindigde knap 2de. In de promotiereeks acteerde Kamal Vercauteren verbluffend sterk, ten nadele van medefinalist Herman Meeus. De spectaculairste finale was die tussen Frank Verdonck en Alex Van Steenput in de standaardreeks. Na één verlenging, shoot-out genaamd, was de champagne voor Frank.

Een begeesterende finaledag, waar ook competitieleider Peter Pauwels en de verbondsbestuurders Hugo Van Britsom, Alex Van Steenput, Walter Vermeulen en Ivan Scheers volop van konden genieten.

Meer foto’s, klik hier

De prominenten, laureaten en eindspelers van de kampioenschappen Driebanden en de Interclubcompetitie 2024 van het Biljartverbond Temse.
Van links naar rechts: Erik De Cleen, Alex Van Steenput, Hugo Van Britsom, Suzy Boey, Kamal Vercauteren, voorzitter Luc Verhulst, Patrick De Cauwer, Michel Snyers, Willy Viaene, Rony Rombaut, Walter Vermeulen, Ronny Van Royen, Werner De Wilde, Ivan Van Bossche, burgemeester Hugo Maes, Paul Oste, Joris De Maeyer en schepen Wim Van Rossen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *