Zaalvoetbal Temse-Liga zoekt ploegen voor veteranencompetitie

TEMSE- In sporthal Tilroda werden vrijdag 10 mei de bekerfinales zaalvoetbal van de Temse Liga gespeeld. Nadien was er de prijsuitreiking van het voorbije seizoen.

In de weekcompetitie met 11 ploegen werd Forza De Vlieger kampioen voor Fir D’Aoiz.

In de weekendcompetitie die spelen op zaterdag of zondagavond werd de voorronde gewonnen de Ju-Pilers en ZVC Kramp.

Ook de scheidsrechters van de Temse-Liga werden gehuldigd

“Na de voorronde waarbij elke ploeg één keer tegen elkaar speelt, wordt de reeks in twee verdeeld”, aldus persverantwoordelijke Steffie Van Puyvelde. “Daarbij spelen de mindere ploegen spelen tegen elkaar en sterkere ploegen tegen elkaar. Zo blijft iedereen plezier beleven.”

In de weekendcompetitie A (met de sterkere ploegen) hield ZVC Kramp als kampioen stand, Olympique Tamise slaagt erin in om tweede te worden.
Bij de weekendcompetitie B Los Chicos kampioen voor SOS Velle.

In de bekercompetitie van de weekcompetitie werd Forza De Vlieger winnaar voor Pivari.
“Het was een echte kantelmatch’, vertelt Steffie. “Pivari stond 3-0 voor, echter De Vlieger haalde de achterstand op en won nog met 6-4. De bekerwinnaar van het weekend werd Los Chicos. Het was een zenuwslopende wedstrijd met verlengingen met als een 3-4 einduitslag.”


Veteranencompetitie

Bij de Temse Liga doet men ook nog een oproep.

“Voor 2024-2025 hebben we nog enkele plaatsen vrij alsook bekijken we bij genoeg ploegen de optie om een veteranencompetitie te lanceren”, klinkt het.
“Deze zou zijn voor de mannen van gemiddelde leeftijd die om de twee weken spelen waardoor ze geen vol engagement van elke week aangaan maar wel eentje van om de 2 weken.”

Ploegen mogen zich steeds melden via temseliga@hotmail.com

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *