Tickets van Cultuurcentrum Temse te koop vanaf 17 juni

TEMSE – Temse van bovenaf bekeken, dat is het thema van de gloednieuwe seizoensbrochure van Cultuurcentrum Temse. Sinds 1 juni vind je deze brochure aan de infobalies en kan je via www.cultuurcentrumtemse.be het nieuwe cultuurprogramma raadplegen. Tickets zijn vanaf 17 juni te
koop.

Ontdek de nieuwe cultuurbrochure

Datgene wat Temse zijn eigen identiteit geeft, staat centraal in de nieuwe seizoensbrochure van Cultuurcentrum Temse. Temse met zijn eigenheid, gebouwen, perceelsgrenzen en waterlopen. Alles van bovenaf bekeken, vanuit een ander perspectief.

“Als je door de cultuurbrochure snuistert, vind je een mix van vaste waarden en nieuwe elementen”, geeft schepen van Cultuur Lieve Truyman (N-VA) aan.

Vaste waarden zoals de aperitiefconcerten op zondag, acteurs en comedians met al heel wat prestaties op hun palmares (Sien Eggers, Frank Focketyn, Joost Van Hyfte, Michael van Peel, Joke Emmers…), de matinees in de namiddag, aandacht voor lokale Temsese gezelschappen… Nieuw in de brochure is dat de
onderverdelingen familie, aperitief en matinee zijn verdwenen. Alle activiteiten staan nu chronologisch.
Extra aandacht voor talent van eigen bodem.

“Dit seizoen is er extra aandacht voor talent van eigen bodem, van Eigen Kweek”, klinkt het. “‘Eigen Kweek is een project voor regionale talentontwikkeling van nieuwe podiumkunstenaars én aspirant zakelijk leiders.”

Sinds dit seizoen (2023-2024) breidde Eigen Kweek uit met de provincie Oost-Vlaanderen. Klub Kilim haalde de selectie en is bij ons te gast met De Abrikozenboom in maart 2024 (www.eigen-kweek.be).

Word vriend van het Cultuurcentrum

Vriend worden van het Cultuurcentrum kan altijd. Vrienden genieten dan van kortingstarief op alle podiumvoorstellingen en films (niet voor de vormingen). Je krijgt één voorstelling en één film gratis.

De film is vrij te kiezen. Floris en the flames staat voor volgende vriendeneditie op de kalender. Dit belooft een avond vol muziek en verwennerij te worden. Vraag het maar aan onze vrienden die genoten hebben van Piv Huvluv vorig seizoen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *