Yari De Wolf, Joris De Maeyer, Carl Van der Auwera en BC Sportvrienden, biljartkampioenen Temse 2023

Nieuwe biljarters steeds welkom in één van de vijf clubs in Temse

TEMSE – Het Biljartverbond van Temse eindigde zaterdag 13 mei in biljarttempel The Pocket in de Kasteelstraat het speelseizoen 2022-23 met de eindstrijd in het driebanden, 20ste jaargang. Schepen van Feestelijkheden en Evenementen Debby Vermeiren (CD&V) reikte de prijzen uit.

In de Standaardreeks bleek nieuwkomer Carl Van der Auwera een doorzetter: in de kwart- én halve finale had hij telkens shoot-outs nodig om door te gaan. In de finale versloeg hij Eric Lemmens. Hugo Van Britsom, de kampioen van vorig jaar, vervolledigde het podium.

In de Promotieklasse was Joris De Maeyer dominant, nadat hij in de kwartfinale door het oog van de naald kroop. Kamal Vercauteren werd knap tweede en ook de ‘bronzen’ Tony Van Hoorde eindigde sterk.

In de ereklasse maakten de onverslijtbare Willy Viaene en jonge leeuw Yari De Wolf er een prachtig kijkstuk van. Uiteindelijk haalde de jeugd het. Patrick De Cauwer werd net als vorig jaar derde.

In de interclubcompetitie vrij spel, 59ste editie, ging voor het tweede jaar op rij de oppergaai naar BC Sportvrienden, de club van competitieleider Peter Pauwels. BC Sint-Joris eindigde tweede, KBC Onder Ons derde.

Wie zin heeft in carambole-biljarten is zeer welkom op de website van de gemeentelijke sportdienst of bij één van de vijf biljartclubs van Temse.

Meer foto’s prijsuitreiking, klik hier

De laureaten en eindspelers van de kampioenschappen Driebanden
en de Interclubcompetitie 2023 van het Biljartverbond Temse.
Eerste rij: Eddy Persy, Suzy Boey, Luc Verhulst, Joris De Maeyer, schepen Debby Vermeiren, Yari De Wolf, Carl Van der Auwera, Hugo Van Britsom. 2de en 3de rij: William Derkinderen, Maurice De Vreese, Tony Van Hoorde, Alex Van Steenput, Werner De Wilde, Willy Viaene, Walter Vermeulen, Peter Pauwels, Erik De Cleen, Kamal Vercauteren.
Vlnr: voorzitter Luc Verhulst, Joris De Maeyer, schepen Debby Vermeiren, Yari De Wolf, Carl Van der Auwera.

Een gedachte over “Yari De Wolf, Joris De Maeyer, Carl Van der Auwera en BC Sportvrienden, biljartkampioenen Temse 2023”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *