Stille wake voor verongelukte motorrijder

TEMSE/ELVERSELE – Komende woensdag organiseren vrienden en familie van motorrijder Kenneth D. een stille wake die start aan zijn ouderlijke woning. Van daaruit gaat het richting de plaats van het ongeval.

Op de verkeerwisselaar van de N41 en de E17 kwam Kenneth met zijn motor vorige donderdag frontaal in aanrijding met een auto. Voor de motorrijder kon jammer genoeg geen hulp meer baten. Hij overleed ter plaatse.

De afgelopen dagen werd er al aangeslagen gereageerd op het plotse overlijden van de voormalige chiroleider.

Moment van stilte

“Ondertussen heeft iedereen het tragische nieuws van Kenneth vernomen, woorden schieten ons allemaal tekort”, klinkt het op de sociale media. “Om ons te verenigen in liefde en vriendschap zal er een stille wake gehouden worden. Deze wake zal doorgaan komende woensdagavond 3 augustus.”

De samenkomst is gepland om 19.30 uur de grote parking naast Kenneth zijn ouderlijk huis, aan de Hogenakkerstraat 183 in Elversele.

“De wake zal onder politiebegeleiding vertrekken om 20 uur richting de plaats van het ongeval. Ter plaatse zal er een moment van stilte zijn om Kenneth een eerbetoon te brengen. Via deze weg wil de familie zijn dank uitdrukken aan zowel de vriend voor het idee en de hulp, aan het gemeentebestuur en de politiezones Temse-Kruibeke en Sint-Niklaas.”

(C) Shutterstock

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *