POLITIE. Ongeval met gewonde, bromfiets in beslag en flitscontroles

Ongeval met gewonde en intrekking rijbewijs

Afgelopen nacht verloor een 52-jarige man uit Kruibeke ,in de Kerkstraat in Bazel, de controle over zijn auto.

De bestuurder ramde twee paaltjes, vloog over een gracht en de auto belandde op de zijkant in een wei. Hij werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn voertuig werd getakeld. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 2,18 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen.

Bromfiets in beslag – drugs en alcohol

Een 27-jarige motorrijder uit Wommelgem werd op de Krijgsbaan in Temse onderschept en gecontroleerd.

De man legde zowel een positieve speekseltest af als een positieve ademtest. Uit de ademanalyse bleek dat hij 1,52 promille alcohol in zijn bloed had. Na controle van de documenten bleek dat de bromfiets niet verzekerd was. Deze werd in beslaggenomen.

Flitscontroles

De lokale politiezone Kruibeke-Temse voerde de voorbije dagen weer snelheidscontroles uit.

In de Doornstraat reden 47 van de 182 gecontroleerde te snel. In de Gasthuisstraat vlogen van de 25 van de 89 gecontroleerde bestuurders op de bon. In de Hoogkamerstraat hielden alle 30 gecontroleerde bestuurders zich wel aan de opgelegde snelheid. In de Langestraat in Kruibeke reden liefst 47 van 104 bestuurders te snel. In de Kalverstraat ging het om 1 bestuurder op de 16 controles.

Een gedachte over “POLITIE. Ongeval met gewonde, bromfiets in beslag en flitscontroles”

  1. Wanneer gaan ze eens gaan controleren in de azalealaan en rozenlaan dat is hier juist een racebaan en op voetpaden dat ze parkeren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *