Veel deelnemers, en gezellige sfeer tijdens Jan Bogaert Classic

TEMSE – De Jan Bogaert Classic was een groot succes. Heel wat wielertoeristen vonden na drie jaar opnieuw vlotjes de weg naar de site de Zaat. Muziekband de Molteni’s zorgde na de middag voor heel wat ambiance op het feestterrein.

Ook de Jan Bogaert Vrienden (JBV) konden na de coronaperiode eindelijk opnieuw uitpakken met hun sportieve evenement. Voor de 20ste keer organiseerden zij de Jan Bogaert Classic, de semi-klassieker van de Vlaamse Wielrijders Bond (VWB), met afstanden van 90 en 125 kilometer, de Lady Fun Tour van 70 kilometer en de familiefotozoektocht van 30 kilometer. Sinds enkele jaren met start en aankomst op de site de Zaat, aan de sponsor van de JBV: Vervoer en Verhuizingen Hoskens.

’s Namiddags kon men een glas te drinken en was er een bbq voorzien om de honger te stillen. Er was ook muzikaal entertainment voor een extra gezellige sfeer. De knotsgekke muziekband De Molteni’s zorgden voor ambiance.

“De weergoden waren ons goed gezind”, vertelt voorzitter Herman Thierens. “We hadden maar liefst 1432 deelnemers. “Het optreden van de Molteni’s was een schot in de roos. De Jan Bogaertvrienden hebben als team een puike organisatie neergezet. En uiteraard wil ik ook de sponsors bedanken door wie deze organisatie niet zou kunnen doorgaan.”

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *