“Broebelfuif geslaagd voor sfeer en gezelligheid”

TEMSE – Zaterdag organiseerde de Vriendenkring van Jeugdclub ’t Broebelke de vijfde editie van de Broebelfuif. Een t-dansant zoals in de roaring 70ies. Toch was opkomst minder dan de vorige edities.

“De opkomst was inderdaad niet zo groot, dat kan niet ontkend worden, maar ambiance op en rond de dansvloer was als vanouds, alle remmen los”, vertelt Dirk Lauwers. “Het iets rijpere publiek genoot ervan om nog eens als vroeger uit de bol te gaan met lichaam en geest, er is gedanst en gelachen. Helaas zijn er minder inkomsten dan we gedacht hadden, dus onze steun aan de oorlogsslachtoffers van Oekraine zal beperkt zijn. Maar we noemen de fuif toch geslaagd voor sfeer en gezelligheid.”

De Broebelfuif werd de voorbije jaren, in pré-coronatijden, steeds in december georganiseerd. Ditmaal koos de organisatie ervoor om een zomereditie op poten te zetten.

“En dat kan er mee te maken hebben dat er minder aanwezigen waren”, klinkt het. “Zaterdag was een mooie dag waarbij wellicht heel wat mensen er voor kozen om iets langer op een terras te blijven zitten en buiten te genieten.”

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *