Vriendenkring van jeugdclub ’t Broebelke pakt uit met zomereditie van t-dansant

TEMSE – Wie de beentjes wil losgooien op zalige golden oldies muziek kan zaterdag 11 juni terecht in JOC De Nartist. Daar organiseert de Vriendenkring van Jeugdhuis Broebelke de ondertussen befaamde Broebelfuif.

Jeugdclub Broebelke kleurde van 1969 tot 1978 het leven van honderden jongeren in Temse: met cultuur in het algemeen, muziek, dans, algemene ontwikkeling, beeldende kunst, vorming, ontspanning, uitstappen, reizen, sociale inzet en zoveel meer.

“Nadat we twee jaar geen Broebelfuif konden organiseren, met dank aan corona, hebben we met onze vriendenkring van Jeugdclub ’t Broebelke besloten om op zaterdag 11 juni 2022 onze beste dansschoenen nog eens aan te trekken”, verklapt Rudy Bredael. “Waar er bij de vorige edities vooraf ook een eetfestijn was willen we ditmaal enkel een oer-ouderwetse T-Dansant organiseren. Dit blijkbaar op vraag van vele mensen.”

“De vijfde editie van onze fuif van jeugdclub ’t Broebelke is deze keer een zomereditie”, vertelt Dirk Lauwers. “De opbrengst komt ten goede aan Consortium 12-12 voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraine.”
(bekijk het filmpje onderaan)

“De inkomprijs bedraagt 5 euro maar iedere gulle, vrijblijvende bijdrage zal in dank aanvaard worden”, klinkt het bij de organisatie. “Zoals steeds speelt de Swinging Broebelke Discotheek met DJ Rudy, met zijn 50 jaar ervaring, ten dans. Zeg het voort en iedereen is welkom met vrienden en familie. Een zwembroek meenemen zou belachelijk zijn maar ‘dancing shoes’ zullen onmisbaar zijn.”

Net zoals de voorbije edities gaat de Broebelfuif door in JOC Den Artist aan de Clement De Landsheerlaan. Dit dus op zaterdag 11 juni vanaf 20 uur. met de alom geprezen Swinging Broebelke’s Discotheek met dj Rudy.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *