Gloednieuwe politiecombi moet worden getakeld na slipper tegen boom

TEMSE – In het Scheldepark, aan het Vita Scheldebad, is dinsdagmiddag een politiecombi tegen een boom geknald na een slippartij.

De patrouille was met de combi het wandelpad opgereden van het park om iemand te zoeken. “De agenten reden stapvoets, maar het voertuig begon op het natte en gladde pad te slippen en botste tegen een boom”, aldus commissaris Katty De Bruyn.

Beide agenten bleven ongedeerd, maar het politievoertuig, dat pas vorige maand in gebruik werd genomen en maar 4000 kilometer op de teller had, raakte vooraan wel flink beschadigd en moest getakeld worden. (Bron+foto: HN/Bert Foubert)

Een gedachte over “Gloednieuwe politiecombi moet worden getakeld na slipper tegen boom”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *