POLITIE.BOB-controles

BOB controles

logo Politie Kruibeke-TemseNet zoals voorgaande jaren zal ook de lokale politie opnieuw haar maximale bijdrage aan de BOB-campagne 2015-2016 leveren in deze periode van eindejaarsfeesten en iedere chauffeur opnieuw aan te zetten tot een verder behoud van een verantwoord rijgedrag zonder alcoholgebruik.

Door middel van routinematige verkeerscontroles en onvoorspelbare gerichte alcoholcontroles op hoofd- en parallelle sluipwegen, zal de lokale politie de pakkans op het rijden onder invloed van de alcoholische drank verhogen.

Niet alleen in deze eindejaarsperiode is deze campagne een prioriteit binnen het verkeersbeleid van onze zone, maar ook in de erop volgende periode zal de Lokale Politie deze controleactiviteit niet uit het oog verliezen.

De lokale politie geeft aan iedere weggebruiker de volgende boodschap:

“Alcoholverbruik en het besturen van een voertuig gaan niet samen.”
“Laat de jaarwisseling een feest blijven met een goede overstap naar een Verkeersveilig 2016.”

Er werden tijdens controles in de Kasteelstraat, Sint-Amelbergalaan en Gentstraat te Temse, drie bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *