Kerstmarkt KVLV Temse-Velle, eerste in de rij…

kerst 2015 Zondag 6 december organiseert KVLV Temse-Velle naar jaarlijkse  gewoonte, een artisanale Kerstmarkt in de schaduw van de kerk van  Velle. Men vindt er verrassende geschenkjes. Men kan er een ritje  maken met kerstpaard Bert. En in het kerstcafé kan men genieten van  een drankje en een taartenbuffet.

Het is meteen de aanzet tot een reeks van kerstactiviteiten en –  evenementen de komende weken in groot-Temse.

Zaterdag 12 december is de kerstmarkt aan sporthal Temsica terug  van weg geweest. Er  zijn eet – en drinkkramen ten voordele van de  sportclubs, de Bellenman is van de partij en er zijn er ook paardjes –  en ezeltjesritten.

Zaterdag 19 december is er van 16.00 tot 1.00 uur de 5e editie van jaarlijkse kerstmarkt in het centrum van Tielrode. Na het verdwijnen van het carnavalcomité slaan het organisatiecomité Dorpsfeesten en enkele verenigingen slaan daar de handen in elkaar.

Eveneens op 19 december organiseert Davidsfonds Steendorp de officiële opening van de kerststal die jaarlijks op het Dorpsplein opgesteld staat.

Op 20 december is er  bij tennisclub De Vallei in de Triphon De Smetstraat van 12 tot 24 uur een kerstmarkt voor het goede doel . Er zijn live dj’s , waarbij topnamen verzekerd zijn. Zo ondermeer 2Ché Dj’s, Maori, Janis en ook Nick Bril, Hij was jaren de rechterhand van chef-kok Sergio Herman in zijn restaurant Oud Sluis, en runt nu The Jane in Antwerpen. De opbrengst van het kerstgebeuren komt ten goede aan de Jonatanschool.

Op 27 december om 20 uur is er in de Heilig Hartkerk een kerstconcert van het wereldberoemde koor Scala en de Kolacny Brothers. Zij treden voor de eerste keer op in Temse. Het concert is een organisatie van de parochieploeg H. Hart in samenwerking met het gemeentebestuur. Toegangsprijs bedraagt 25 euro. De plaatsen zijn beperkt. Info & kaarten: 0494 35 85 83 of via alfons.poppe@skynet.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *