POLITIE. Ongeval met motorrijder, motorrijder ten val

Ongeval met motorrijder zonder rijbewijs

In de Haasdonksesteenweg in Temse is vrijdagavond een aanrijding gebeurd tussen een personenwagen en een motor. De personenwagen stopte voor een wegversmalling. De motorrijder merkte dit te laat op en is achteraan tegen de wagen gebotst. De 19-jarige bestuurder van de motor kwam ten val en raakte lichtgewond. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht. De motorrijder had geen rijbewijs.

Motorrijder ten val

Vrijdagnamiddag 25 september is op het Heilig Hartplein in Temse een motorrijder ten val gekomen. De motor schoof onderuit op het natte wegdek. De 39-jarige man werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.

(foto: Shutterstock)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *