Country Line Dance Club de ‘Howling Wolfs’ nu ook in Temse

TEMSE- Sinds kort heeft Temse een nieuwe Country Line Danceclub. De Howling Wolfs is het geesteskind van Liliane Wauters en Diego Van den Reeck. De club is een afdeling van de gelijknamige vereniging in Eeklo.

“Wij bieden beginnerslessen voor Country Line Dance aan”, stelt Diego. We beginnen echt vanaf de basis.”

“Vorig week kregen we toelating van de burgemeester om onze lessen te organiseren”, klinkt het. “Uiteraard verloopt dit coronaproof. Iedereen heeft een mondmasker op tot in de zaal. Tijdens het dansen mag het masker af. Maar uiteraard danst men met anderhalve meter afstand van elkaar. Momenteel hebben we zowat 10 inschrijvingen. Als er nog leden bijkomen geef ik les in twee sessies.”

In Temse zijn er een aantal gewone line-danceclubs maar dit is de eerste country line dancevereniging. Diego, in de countrywereld bekend met zijn alias Angelo McCoy, is telkens lesgever van dienst.

Ik heb zowat 10 jaar ervaring in Country Line Dance”, vertelt hij. “Ik ben zelf verantwoordelijke voor onze club in Eeklo. Maar heb al heel Vlaanderen doorkruist om Country Line Dancelessen te geven. Zo geef ik ook les in Adegem en Wetteren.”

Wie interesse heeft kan elke eerste en derde zaterdag van de maand van 14 – 17 uur in de bovenzaal van de Gulden Cop op de Markt terecht. Iedereen is welkom. Liliane Wauters is verantwoordelijke voor de afdeling Temse.

“Door een heelkundige ingreep kan ik tot eind oktober niet meedansen maar men kan wel voor info en inschrijvingen bij mij terecht klinkt het bij Liliane Wauters. Men kan mij gewoon een bericht sturen via Messenger.”

Info: www.facebook.com/liliwauters

Meer foto’s, klik hier

De Howling Wolfs aan het oefenen met links lesgever Diego ‘Angelo McCoy’ Van den Reeck

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *