Ganse dag lange wachtrij aan supermarktketen Action

Viroloog Steven Van Gucht betreurt lange wachtrijen
TEMSE – Net zoals aan vele vestigingen van supermarktketen Action stond er ook in Temse  maandag een lange wachtrij. Bij de andere ketenwinkels zoals Zeeman en Kruidvat en de lokale handelaars was er geen overrompeling.

Bij Action in de Sint-Amelbergalaan had zich van bij de opening, tegen de aanbevelingen van de experten in, al een rij gevormd over de ganse lengte van de parking. ’s Namiddags rond 14.30 uur stonden de klanten zelfs van aan de inkom tot aan de oprit van de parking. Wachttijden van bijna één uur waren geen uitzondering.

Viroloog Steven Van Gucht betreurt de lange wachtrijen aan de winkels. Dat zei hij in VTM NIEUWS. “Dit is jammer natuurlijk”, aldus Van Gucht. “De mensen gaan beter zo gespreid mogelijk winkelen. Het is beter om een beetje langer te wachten om naar de winkel te gaan. Als men ziet dat het heel druk is, keer dan terug en doe iets anders. Vermijd lange wachtrijen en met veel volk in een gesloten ruimte staan.”

Bij textielketen Zeeman in de August Wautersstraat vielen de wachttijden mee. Daar stonden meestal maar enkele klanten aan te schuiven. Daardoor moest men er slechts enkele minuten geduld oefenen.

Ook bij de lokale handelaars moest men niet aanschuiven.

Bij de opening van de winkel (foto: (C) Facebook)
Toestand rond 14.30 uur (boven/onder)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *