“Werken Dorpsstraat schieten goed op”

TEMSE/ELVERSELE – De werkzaamheden in de Dorpstraat in Elversele schieten zeer goed op. Dat laat  schepen van Openbare Werken Lieve Truyman (N-VA) weten via haar Facebook account.

“Ondanks Covid-19 heeft de werf maximaal tien dagen stil gelegen”, klinkt het bij de schepen “De aannemer en zijn werkmannen zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben het werk hervat van zodra er groen licht werd gegeven. Zij passen de nodige maatregelen toe. Het delicaatste rioleringsdeel is nu bijna klaar. Het plaatsen van een nieuwe collector. Laat ons hopen dat we geen onvoorziene omstandigheden meer tegenkomen.”

Riopact legt een gescheiden rioleringsstelsel aan in de Dorpstraat. Dit vanaf het rondpunt aan de N41 tot aan de Hof ter Elstlaan. Het Lokaal Bestuur maakt van deze gelegenheid gebruik om de wegenis en de voetpaden opnieuw aan te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *